Кметът на Шумен поздравява учители и ученици по повод новата учебна година

15:23, 14 сеп 16 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Скъпи ученици,

Уважаеми учители и родители,

Поздравявам ви с началото на новата учебна година!

Първият учебен ден е свързан с много емоции и очаквания, защото събира в едно безгрижието на младостта, стремежа към знания и опита на мъдростта. Всяка година на 15 септември започваме едно ново начало, продължаваме започнатото и от дистанцията на времето се връщаме назад в най-хубавите години от нашия живот. Затова днешният ден е празник на всички, за които училището е потребност, прозорец към бъдещето, скъп спомен.

Мили първокласници, с първия училищен звънец започва вашето приключение в необятния свят на книгите и уроците. Запазете завинаги това вълнение, с което днес прекрачвате училищния праг. Доверете се на вашите учители. Тяхната обич и подкрепа ще ви помогнат да обикнете знанието.

Скъпи ученици, бъдете упорити и любознателни. Не спирайте пред трудностите и следвайте мечтите си. Плодовете на своя труд ще берете след години, защото знанието е сила, която дава увереност в живота.

Уважаеми учители, приемете моето искрено признание за вашия достоен труд и за щедростта, с която дарявате децата ни със знания, български дух и с много любов. Пожелавам ви здраве и много успехи, защото вие градите нашето бъдеще.

Честита нова учебна година! На добър час!

ЛЮБОМИР ХРИСТОВ

Кмет на община Шумен

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама