Три са паралелките с първокласници в II ОУ „Д-р Петър Берон” в Шумен, приемът продължава

15:45, 09 сеп 16 25 656 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продължаваме да приемаме първокласници, заяви Павел Павлов, директор на II ОУ „Д-р Петър Берон” гр. Шумен.  Към момента са формирани три паралелки, но по думите му, все още има няколко свободни места, тъй като има движение на учениците.

В сравнение с миналата година над 20 първокласника повече ще прекрачат прага на училището. „Трите паралелки са пълни, но има движение на ученици, тъй като някои заминават с родителите си за чужбина. Имаме няколко свободни места. Над 20 са учениците във всяка една паралелка”, посочи Павел Павлов и изтъкна, че учебното заведение е кадрово подсигурено, като за новата учебна година са назначени на работа няколко млади учители.

По думите му, предстои и във всяка стая да се поставят мултимедия и компютри, за да може учителите и учениците да работят в съвременна технологична среда. Ще бъде изградена и нова спортна площадка с фитнес на открито. „Ще открием учебната година по един много различен и интересен начин, но как ще стане това, за сега остава в тайна”, каза още Павел Павлов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама