Търсят кой да почисти река Хърсовска в с. Каравелово

07:11, 03 сеп 16 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Никола Козлево е обявила обществена поръчка за почистване и корекция на река Хърсовска (Деребою), преминаваща през урбанизираната територия на с. Каравелово. Това става ясно от справка в Агенцията за обществени поръчки.

Стойността на дейностите, която е заложена в поръчката, е 3 800 лв. без ДДС.

С аварийно почистване и корекция на сечението на трасето на река Хърсовска, преминаваща през урбанизираната територия на с. Каравелово се цели да се възстанови проводимостта й и да се подобрят експлоатационните качества, както и да се ремонтират прилежащите към реката мостове при необходимост.

Проектът обхваща участъкът от трасето на реката, преминаващо през урбанизираната територия на с. Каравелово и е с дължина приблизително 570м., и прилежащите съоръжения (мостове, водостоци и др.), при установяване на необходимост от ремонтиране.

Изискванията към участниците е да са изпълнили поне две дейности с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката през последните три години,

При оценяването на офертите срокът за изпълнение и цената ще са с еднаква тежест. Документи се подават до 19 септември, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на следващия ден в Община Никола Козлево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама