До 8 месеца Марешки ще отвори бензиностанция в Шумен

20:08, 01 сеп 16 / Политика 25 1516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"В рамките на 6 до 8 месеца в Шумен ще има моя бензиностанция", обяви Веселин Марешки на срещата за представяне на Националното освободително движение "За чиста и свята република".  На срещата с основателя и лидера на политическата формация в зала „Форум“ на Гранд хотел „Шумен“ тази вечер присъстваха стотина шуменци-съмишленици и симпатизанти.

Пред тях той обяви, че продължава напред с комитетите на Националното освободително движение "За чиста и свята република" и това е поход към една по-добра България.

Марешки  допълни, че Шумен е бил един от градовете, в които е имал намерение да отвори една от първите си бензиностанции, но срещнал доста спънки. „Това обаче няма да ме откаже и в Шумен ще имам бензиностанция. Въпрос на време е“, категоричен бе бизнесменът.

По думите му, досега са отворени 10 бензиностанции с евтини горива в страната, още 10 са в процес на подготовка и скоро ще заработят.

Марешки заяви, че целта на днешната среща в Шумен, както и на обиколката му из страната е да даде заявка за съществуването на политическата формация, която ще се стреми да привлича професионалисти и почтени хора.

„Показал съм, че за големите реформи не са необходими нито 25 години, нито няколко мандата, нито 800 дни. Кардиналните реформи могат да бъдат направени буквално за няколко месеца, стига да има професионализъм и почтеност“, заяви Марешки.  

Той разясни на симпантизантите основните цели и посоки, залегнали в програмата и устава на сдружението. Бизнесменът обяви, че ще бъде независим кандидат за президент на предстоящите избори през ноември.

На срещата бе представен и областният координатор на формацията в Шумен – това е Наталия Тодорова, магистър-фармацевт. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама