Клиентите на Енерго-Про могат да отчетат сами електромерите си

08:14, 29 юни 16 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с очакваното решение на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за изменение в цените на електрическата енергия и мрежовите услуги от 1 юли, Енерго-Про дава възможност на своите клиенти да отчетат сами показанията на електромерите и да заявят данните на денонощен телефон 0700 1 61 61, имейл [email protected] или в най-удобния за тях център за обслужване на клиенти в срок до 5 юли 2016 г. включително. Това съобщиха от електроразпределителното дружество.

Компанията си запазва правото да провери достоверността на декларираните данни.

Енерго-Про Мрежи извършва регулярния отчет на консумираната електрическа енергия по предварително обявения график на Интернет страницата на компанията: energo-pro-grid.bg/bg/Grafik-za-otchitane-na-elektroenergiya-Bitovi-klienti.

От компанията напомнят, че клиентите, чиито електромери се намират в границите на имотите, трябва да осигурят достъп за отчитане на потреблението.

Потреблението на клиентите, които не са се възползвали от възможността за самоотчет, ще бъде пропорционално разпределено по старата и новата цена в зависимост от броя на дните преди и след промяната, включени в техния индивидуален отчетен период. Консумираната електрическа енергия ще бъде отразена във фактурите в два подпериода - подпериод по старите цени до 30 юни включително и подпериод по новите цени от 1 юли до датата на регулярния отчет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама