Структури на "Атака"- Шумен преминават в редиците на ВМРО

20:27, 28 апр 16 / Политика 25 616 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цели структури на ПП "Атака" в Шуменска област преминават в редиците на ВМРО-Българско национално движение, съобщи председателят и координатор на областната структура на патриотите инж. Деан Станчев.

Вече са проведени редица срещи между лидерите на двете партии в региона, в които участва и общинският лидер на "войводите" в Шумен доц. д-р Стефан Минков.

Областният координатор на ПП "Атака" инж. Диян Бойков, заедно с едно от основните лица на партията на Волен Сидеров в областния град д-р Стоян Цанков, заявиха категоричната си подкрепа за ВМРО и пълна готовност да преминат под знамената на патриотите, заедно с цели общински структури от Смядово, Каолиново, Хитрино и др.

"ВМРО-БНД доказа с последователната си политика и конкретни действия, че е деен защитник на българските национални интереси, както на местно, така и на национално и на международно ниво.

Поради това с гордост заявяваме, че за нас ще е голяма чест да преминем в редиците на единствената автентична патриотична организация у нас", заяви доскорошният координатор на "Атака" в региона.

Той вече е подал молба за членство във ВМРО. С решение на инж. Станчев, Бойков е утвърден за председател на новоучредената организация "Център" към ВМРО-Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама