Прибраха двама скандалджии в шуменския арест

11:48, 25 апр 16 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама са задържани за срок до 24 часа в полицейския арест в Шумен след сигнали за скандали, получени в неделния ден, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Малко след  8 часа сутринта чрез телефон 112 е получен сигнал за мъж в нетрезво състояние, който отправя обиди и закани към семейството и роднините си в село Салманово. На място е изпратен патрулен екип, който предупредил А.Р. /65г./, но в присъствието на полицейските служители той продължил да отправя закани за саморазправа.

Мъжът е задържан  в полицейския арест заради това, че с поведението си излага на опасност живота и здравето на себе си и околните.

41-годишен шуменец пък е задържан за срок до 24 часа в ареста в полицейското управление в града, след сигнал за семеен скандал.

Сигналът е получен малко преди 11.30 часа вчера. Жена, която живее на семейни начала с К.Н., съобщила, че след като се прибрал в дома им мъжът си пийнал, започнал да я обижда и я ударил два пъти.

Пристигналият на място екип установил, че К.Н. се държи агресивно и в тяхно присъствие продължавал да отправя закани към жената. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама