Мерцедесът на бившия кмет на Никола Козлево пак на търг, но с намалена цена

07:21, 09 мар 16 25 609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лекият автомобил Мерцедес Е200 Компресор на бившия кмет на Никола Козлево Турхан Каракаш отново ще бъде пуснат на търг. Този път возилото ще бъде с намалена цена от 25% и наддаването за него ще започне от 8 587,50 лв. вместо 11 450 лв., каквато бе цената на автомобилът на предходния търг.

Заедно с Мерцедес-а община Никола Козлево повторно продава и другите автомобили от мандата на Каракаш - микробус Форд Торнео и Опел Астра Комби. Двата автомобила също не са намерили купувачи и сега ще бъдат пуснати също с намалена първоначална тръжна цена.

Микробусът ще се продава за 1 617лв. вместо за 2 310 лв. Опел-ът ще бъде пуснат на търга за 1 515лв., докато предишната му цена бе 2 020лв.

Търгът за употребяваните моторни превозни средства на община Никола Козлево ще се проведе на 15 март от 10.30 часа в сградата на общинска администрация Никола

Козлево.

Всички условия за участие в търга са публикувани на интернет страницата на община Никола Козлево.

За возилата не са били намерени купувачи на първия обявен търг и съгласно Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско  имущество първоначално определената начална тръжна цена на непродадените МПС се намалява.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама