Мелин Осман е новият председател на младежката общинска организация на ДПС в Шумен

14:05, 14 фев 16 / Политика 25 1063 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мелин Осман е новият председател на младежката организация на Движението за права и свободи в община Шумен /МДПС/.

Осман бе избрана за лидер на младежите от ДПС в община Шумен на провелата се на 13 февруари 7-ма редовна отчетно-изборна конференция.

След химна на Република България и Европейския съюз, форумът беше открит от Дин Онбашъ, досегашен председател на общински съвет на МДПС-Шумен. Той представи емоционален доклад за изминалия мандат.

След обявяване на процедурата за избор, председателят на комисията по избор изчете само едно име на кандидат за председател на младежкия общински съвет и то беше на Мелин Осман.

Препълнената зала от над 70 души гласува единодушно и 28 годишната Мелин Осман оглави младежката организация на ДПС в община Шумен. Тя от своя страна благодари на вече бившия  председател Дин Онбашъ и даде заявка за силен мандат.

Гости на мероприятието бяха председателят Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк и заместникът му Мустафа Ахмедов, Севгин Хълми – член на ЦОС,  областният председател на ДПС-Шумен Нуридин Исмаил, областният председател на младежите Турхан Каракаш, народните представители Хамид Хамид, Бюнямин Хасан и други гости от региона. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама