Мъж е с опасност за живота след катастрофа в Илия Блъсково

11:39, 03 ное 15 25 711 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
35-годишен шофьор от село Мадара е пострадал тежко след пътен инцидент в село Илия Блъсково, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Мъжът с инициали Г.Г. е настанен в Многопрофилнат болница в Шумен с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Около 7.50 часа вчера Г.Г. управлявал своя лек автомобил “Фолксваген Голф” в село Илия Блъсково. На кръстовището между улиците “Георги Димитров” и “Марица” се наложило да заобиколи спрени автомобили, но при маневрата се блъснал в идващия срещу него микробус “Рено Мастер”. В следствие на удара между двете возила тежко е пострадал водачът на лекия автомобил, който незабавно е откаран в шуменската болница от екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

При пътен инцидент вчера в Шумен е пострадала и 30-годишна жена, която пътувала в лек автомобил “Фиат Брава”.

Около 20.30 часа на кръстовището на бул.”Симеон Велики” и ул.”Климент Охридски” водачът на Фиата – С.М. на 32 години от село Баячево преминава кръстовището на жълт светофар. В това време шофьор на “Ситроен Берлинго” с шуменска регистрация, управляван от 20-годишния Г.М. от село Пристое навлиза в кръстовището, което не е освободено и двата автомобила се удрят.

След удара в Многопрофилната болница в Шумен е откарана жената, пътуваща във Фиата. При прегледа станало ясно, че пострадалата е с травма на бедрената кост на десния крак.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама