“Шумен 1929” даде точка на гостите си от “Интер” Плачидол

17:28, 30 окт 15 / Спорт 25 1297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С гол след изтеклото 3-минутно продължение на мача “Интер” Плачидол се добра до точката при гостуването си на “Шумен 1929”.

Двата отбора завършиха 1:1 на стадион “П. Волов” в мач от 12-ия кръг на В североизточната група.

Шуменци откриха резултата в 14-ата минута чрез Пол Отофе. Гостите стигнаха до изравнителното попадение на Монев от пряк свободен удар в продължението на срещата. Преди това за извършеното нарушение пред наказателното поле Петромир Минчев от “Шумен 1929” получи директен червен картон.

През целия мач шуменци бяха по-активните на терена. Домакините обаче направиха изключително много пропуски пред вратата на “Интер” и не успяха да си спечелят мача още в редовното време.

В 9-ата минута Густаво направи първия си пропуск. В 12-ата минута удар на Герчев мина над вратата на гостите.

В 14-ата минута след пробив на Антонио Илиев и негово центриране в наказателното поле Пол Отофе засече топката и вкара за 1:0.

До края на полувремето шуменци продължиха да създават положения, но без да успеят да отбележат. Преди последния сигнал за първото полувреме Асен Симеонов изведе на стрелкова позиция Отофе, но голмайсторът на шуменци отправи удар встрани от вратата.

Още в началните минути на втората част Густаво направи поредния си пропуск пред гола. В 53-ата минута Симеонов стреля, ударът му бе избит от вратаря на гостите, но наблизо нямаше футболист на “Шумен 1929”, който да направи добавка.

В 68-ата минута отново Густаво се озова на стрелкова позиция, но и този път ударът му не намери целта.

Нов пропуск Густаво направи в 80-ата минута. Той стреля, вратарят на “Интер” изби, след това топката отново се озова в Густаво, но вторият удар на футболистът вече бе спасен от стража на гостите.

Във 2-ата минута на даденото 3-минутно продължение Мартинов от “Инетр” бе близо до гол, но ударът мина покрай вратата на шуменци.

Въпреки че даденото продължение изтече, главният рефер от Силистра Димитър Желязков не свири край на мача. Шест минути след 90-ата гостите организираха атака. Петромир Минчев извърши нарушение на границата на наказателното поле. Последва червен картон за шуменския футболист и пряк свободен удар за гостите.

Зад топката застана Монев, който с изключително прецизен удар вкара топката в десния ъгъл на вратата на “Шумен 1929”, с което донесе точката на своя отбор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама