Удължават сроковете за шест обекта по водния цикъл в Шумен

11:59, 03 сеп 15 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Шумен издаде разрешителни за удължаване на сроковете за довършване на шест обекта по проекта „Воден цикъл – етап 2”, съобщават от пресцентъра на администрацията.

По план работата по подмяната на ВиК мрежата в града трябваше да приключи до края на август.

Забавяне има при строителните работи по северното платно на ул. “Софийско шосе“, които ще продължат до 5 септември.

До 15 септември е удължен срокът за завършване на локалното платно на  бул. „Симеон Велики” от отклонението за топливо до „НИК“ ООД, както и на обекта по северното платно на бул. “Симеон Велики“ от входа на картинг писта до ул. “Дедеагач“, като затварянето на уличното платно за МПС ще бъде поетапно.

Също до 15 септември трябва да завършат строителните работи по ул. “Лозенград“ - от ул. “Деде агач“ ( от Ревизионна шахта 1,  разположена на ул.“Деде агач“ в близост до кръстовището с бул. “С. Велики“) до ул. “Н. Й. Вапцаров“ (до съществуваща Ревизионна шахта, разположена на 69m от кръстовището на ул. “Н. Й. Вапцаров“ с ул. “Лозенград “).

До 20 септември е удължен срокът за довършителните работи на обекта по зелени площи, успоредно на ул. “Марица“ от кръстовището с ул. „Васил Друмев” в посока югоизток до Детска ясла № 6 „Слънчево детство“ /трасето следва терена по южния  бряг на р. Енчова/, както и по ул. “Васил Друмев“ участък с дължина 20 м в кръстовището с  ул. “Марица“ .

Също до 20 септември е удължен срокът за завършване на обектите по ул. „В. Друмев” – западно улично платно от  бул. “Симеон Велики“  до ул. “Свети Свети Кирил и Методий“, както и по ул. “Свети Свети Кирил и Методий“ от  ул. “Васил  Друмев“  до ул. “ Нанчо Попович“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама