Гасиха четири пожара в Шуменско

11:26, 07 юли 15 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Техническа неизправност в ауспуха на трактор е вероятната причина за пожар в нива с пшеница в землището на село Кочово, унищожени са около 1 декар посеви, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Шумен.  

Сигналът е получен вчера в 16.50 часа и на място е изпратен екип на противопожарната служба във Велики Преслав. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в житния масив с площ около 400 декара.

Пожарникари от Шумен са се отзовали на получения вчера в 15.47 сигнал, че на платото, до ловната хижа горят сухи треви и храсти.

Пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 2000 литра вода.

Повреда в захранващ маркуч на газова бутилка е станала причина за пожар в къща на ул. “Оборище” в Нови пазар вчера следобяд около 15 часа. Екип на пожарната е потушил огъня с 50 литра вода.

17 декара иглолистна гора в землището на село Осмар са спасени след бързата намеса на огнеборците от Велики Преслав. Те реагирали на подадения вчера в 11.47 сигнал за пожар в сухи треви, листна маса и храсти. За гасенето на огъня са използвани 200 литра вода .

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама