Сюлейман Бакиев се кандидатира за кмет на Каолиново

11:16, 01 юли 15 / Политика 25 1145 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За кметското място в община Каолиново се кандидатира общинският съветник от Шумен Сюлейман Бакиев. Това обяви той пред Topnovini.bg.

Бакиев обясни, че е провел срещи с жителите на населените места от общината и има тяхната подкрепа. Като един от мотивите си да се кандидатира за кмет съветникът посочи дългогодишния си опит в сферата на местното самоуправление. „Бил съм кмет на община Каолиново, добих и много опит като общински съветник. Мисля, че ще успея да прехвърля това, което натрупах като опит в община Шумен, и в Каолиново”, каза Бакиев.

Той заяви, че е рано да излага своята програма и каза, че ще обяви подробностите около перспективите и организацията на бъдещата си работа, след като минат официалните номинации.

„Другата седмица започват обсъжданията в община Каолиново и ако бъда номиниран в София, вече ще бъда официален кандидат от Движението за права и свободи”, обясни Бакиев.

Сюлейман Бакиев е бил кмет на община Каолиново от 1999 г. до 2003 г. Във втория мандат на Валентин Златев начело на община Шумен Бакиев бе зам.-кмет на общината, от 2008 г. два пъти е избиран за общински съветник в местния парламент в Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама